مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی تبیین نمود:
تهیه تخصصی ترین آثار مکتوب در زمینه علوم اسلامی و علوم انسانی در فصل پاییز ۱۴۰۳
وحید شریفی: در بخش منابع کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی تاکنون امکان دسترسی به مجموعه غنی از منابع در حوزه علوم انسانی و اسلامی با بیش از ۹۰۲۴۰ جلد کتب فارسی، عربی و لاتین فراهم شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، وحید شریفی، مدیر کتابخانه و مرکز اطلاعرسانی شیخ بهایی گفت: در فصل پاییز ۱۴۰۳، غنیسازی منابع کتابخانه یکی از اولویتهای اصلی ما بود تا بتوانیم نیازهای پژوهشی و علمی مراجعان را به بهترین شکل ممکن برآورده کنیم.
وی درخصوص تهیه منابع جدید گفت: ۲۲۲ جلد کتاب به مجموعه کتابخانه اضافه شد که از این تعداد، ۶۷ جلد خریداری و ۱۵۵ جلد از طریق اهداء به دست آمد. همچنین ۴۹ جلد مطبوعات چاپی تهیه شد و ۱۱۱ شماره نشریه علمی دیجیتال به آرشیو افزوده شد.
مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی درباره فهرستنویسی و آماده سازی این منابع افزود: ۴۰ جلد کتاب بهصورت بنیادی فهرستنویسی و آماده استفاده شدند. اطلاعات ۸۳ جلد کتاب در نرمافزار ثبت و تصحیح شد. همچنین ۳۱۶ جلد کتاب از طریق پایگاههای اطلاعاتی فهرستنویسی شدند. فهرست ۸۰ جلد کتاب از منابع قبلی بازبینی و اصلاح شد.
شریفی گفت: دیجیتالسازی و نگهداری منابع از دیگر فعالیت های مهم این کتابخانه است. ۶۶۰ صفحه از فهرست کتابها اسکن و ذخیره شد. اطلاعات ۱۴۰ جلد کتاب دیجیتال وارد نرمافزار کتابخانه شد. همچنین ۱۵ جلد کتاب مرمت و صحافی شد تا شرایط مناسبتری برای استفاده پژوهشگران داشته باشد.
وی درخصوص نوآوری در غنیسازی منابع کتابخانه افزود: ما با بهرهگیری از روشهای اقتصادی نظیر مبادله و اهداء، توانستیم منابع بیشتری را با بودجه کمتر تهیه کنیم. استفاده از ابزارهای دیجیتال و طراحی اینفوگرافیکها نیز به ارتقای دسترسی به منابع کمک شایانی کرد. هدف ما از این اقدامات، تقویت زیرساختهای علمی و پژوهشی است تا پژوهشگران بتوانند از منابعی جامع، بهروز و با کیفیت بهرهمند شوند.